Röya, Muaz Kalaycı’nın sorularını yanıtladı

Röya, Haber Aktüel Genel Yayın Yönetmeni Muaz Kalaycı’nın sorularına cevap verdi. Azerbaycan’daki evinde Haber Aktüel ekibini misafir eden Röya, Karabağ zaferine ilişkin de açıklamalar yaparak tüm Türklere teşekkür etti.

ŞARKILARIMDA DUYGULARI YANSITABİLEN BİR KADINIM

“Röya kendini ve müziğini nasıl tanımlar” sorusuna cevap veren Röya, “Röya en ağır sözleri söyleyebilecek bir kadındır. Çünkü söylediğim şarkıları her kadın ya da erkek söyleyemez. Onlara inanmazlar ama ben inandırırım. Ben o hayatı ve stresi yaşadım. Yani şarkılarımda o duyguları yansıtabilen bir kadın olduğumu düşünüyorum.” diye konuştu.

AZERBAYCANLILARI VE TÜRKLERİ BİR KEZ DAHA BİR ARAYA GETİRECEĞİM

Röya, “Gelecekte Türkiye’deki planların neler?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Bu yıl için düşündüğümüz bir şeyler var. Eflatun şarkısı var ben de, özledim diye… 3 yıl durgunluğumuz olmuştu ama bu yıl istekliyiz. Hiçbir şey yapamadık durgunluktayken. İnşallah bu yıl güzel şeyler yapacağım. Azerbaycanlıları ve Türkleri yeniden bir araya getiririm inşallah.”

“ARTIK HAYATA FARKLI BAKAN BİR RÖYA VAR”

“2000’li yıllardaki Röya ile bugünkü Röya’yı karşılaştırdığında, Röya’da ve müziğinde değişen ne oldu?” sorusuna Röya, “Bence müziğimde çok bir şey değişmedi. Çünkü sahneye çıktığımda hep en güzellerini yapmak istedim. Mesela “Deli Kimi” gibi bir klip yaptım. Benden öyle şeyler beklemezlerdi. Ben onu bile yaparım, bu lazım artık, bu devire geldik. Ancak bugünkü Röya’ya sorsanız; artık daha dolmuş, daha akıllı, hayata farklı bakan, artık 15 yaşında oğlu olan bir kadın var önünüzde.” şeklinde cevap verdi.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!