Somer Şef’in Restoranında Olan Fiyatlar

RESTORANDAKİ ÜCRETLERİN AÇIKLAMASI

Masterchef’in jüri üyesi Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda restoranındaki kişi başı yemek ücretine dair önemli bilgiler paylaştı. Sivrioğlu, “Asgari ücretli mekanımda yemek yiyemez.” sözleriyle dikkat çekti. Bu açıklamanın ardından, “Asgari ücretle geçinen veya orta gelirin biraz altında olan kişilerin restoranınıza gelmeleri mümkün mü?” sorusu yöneltildi.

FİYAT POLİTİKASI DETAYLARI

Sivrioğlu, İstanbul’daki restoranında ödenen kişi başı ücreti açıklayarak “Restoranımızın fiyatları aslında o kadar yüksek değil. Ben özellikle bistro tarzı bir fiyat politikası belirlemeye çalıştım. Yani bizim restoranımız lüks restoranlar kategorisine girmiyor. Ancak tabii ki, bir yemek için kişi başı 2000-3000 TL ödeme yapmak gerekiyor.” şeklinde yanıt verdi. Ayrıca “Amacımız fiyatlarımızın çok yüksek olmamasıydı.” ifadesini de ekledi.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!