TURİZM SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELİYOR
Turizm tedarikçileri ile otel yöneticileri, 24-27 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek Türkiye Turizm Tedarik Ege Buluşması için bir araya geliyor. Daha önce Antalya’da gerçekleştirilen bu etkinliğin Ege versiyonu, Bodrum’da bulunan bir otelde hayata geçirilecek.
ETKİNLİĞİN HEDEFİ
Buluşmanın, otel tekstilinden soğuk zincir gıda ürünlerine, yazılım çözümlerinden endüstriyel mobilya üreticilerine kadar pek çok sektördeki öncü tedarik firmalarıyla yaklaşık 1500 profesyonel sektör temsilcisini bir araya getirmesi planlanıyor. Profesyonel Turizm Oluşum Platformu ve Turizm Tedarik Buluşması Türkiye Organizasyon Komite Başkanı Bülent Bilgiç, “buluşmanın sektörün geleceğini şekillendirecek vizyoner platform olma iddiasını” taşıdığına dikkat çekti.
Etkinlik süresince yoğun görüşmelerin yanı sıra, ürün ve hizmet sunumlarının yanı sıra sektörel paneller ve sosyal etkinlikler de yer alacak. Bu kapsamda, sektör profesyonellerinin bilgi alışverişi yapmaları ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmeleri amaçlanıyor.