Türk Telekom oyuncuları, Antalya’da düzenlenecek COP31 etkinliği için farkındalık yaratmak amacıyla Siauliai Basketbol ile oynadıkları maç öncesi geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmiş formalarla sahaya çıktı. Mavi-beyazlı takım, Ankara Spor Salonu’ndaki karşılaşma öncesi “Yarına sözümüz var” yazılı antrenman formaları giyerek dikkat çekti. Bu şekilde, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi’nin 31. Taraflar Konferansı’na (COP31) vurgu yaptılar.
COP31 TEMASI ÖNE ÇIKIYOR
Türk Telekom İletişim, TV ve Dijital Platformlar Genel Müdür Yardımcısı Arif Sancaktaroğlu, basına yaptığı açıklamada, “Gurur duyduğumuz, Avrupa’da yıllardır başarıyla mücadele eden bir takıma sahibiz. Geçen yıl 4’lü finale kaldık. Bugün de güzel bir mücadele yapacağız ama bugünü özel kılan farklı bir konumuz var” dedi. Sancaktaroğlu, Türkiye’nin 9-20 Kasım tarihlerinde büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirtti.
ÖZEL ÇALIŞMA İLE FARKINDALIK YARATILDI
Sancaktaroğlu, COP31’in gurur verici bir organizasyon olacağını ifade etti. Ayrıca, Türk Telekom’un etkinliğin sadece “master partneri” olmadığını, aynı zamanda tüm teknoloji altyapısını sağladığını da vurguladı. “Bu organizasyona işaret etmek adına özel bir çalışma yaptık. Üzerimde gördüğünüz forma ve takımımızın ısınırken giydiği forma, tamamen geri dönüşüme bağlı üretilmiş bir malzemeden yapıldı” dedi.
YEŞİL GELECEK İÇİN TOHUM DAĞITILIYOR
Sancaktaroğlu, taraftarlara dağıttıkları tohumlar ile daha yeşil bir gelecek umudunu da dile getirdi. “İnşallah, taraftarlarımız bu tohumları toprağa ekerek yeni fidanlar yeşertecek” şeklinde konuştu. Türk Telekom, COP31 ile ilgili farkındalık çalışmalarını Siauliai karşılaşması öncesi anlattı.