Umut Akyürek Kızından Gelen Şiddet Açıklaması

UMUT AKYÜREK KIZINDAN DERT YANIYOR

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul’un yasaklı madde kullandığını ve kendisine şiddet uyguladığını sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile duyurdu. Akyürek, kızıyla ilgili olarak yaşadığı olayları ve zorlukları anlatırken, yasaklı madde kullanan kızına seninle ilgili tedavi sürecinde herhangi bir işlem yapamadığını vurguladı. “Hastaneye yatıramıyorum” diyen Akyürek, yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

KIZI İÇİN ÇARE ARIYOR

Videoda, Umut Akyürek, kızının madde bağımlılığı nedeniyle yaşadığı sıkıntıları aktardı. Akyürek, “Madde kullanıyor hem de çok bilinçsizce. Tabii ki bilinçlisi olmaz ama adeta ölümüne. Kontrolsüzce, o da psikiyatrik rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara vardı iş.” şeklinde konuştu. İki gündür evde olmadığını belirten Akyürek, kızı için endişelendiğini ve “Polisler geliyorlar, dil döküyorlar. En fazla götürüp ifade alıyorlar.” dedi. Akyürek, son zamanlarda gençlerin madde kullanımı ve buna bağlı suçların arttığına dikkat çekti.

KIZINA YARDIM İSTİYOR

Umut Akyürek, “Korkuyoruz çünkü başına bir şey gelecek. Ya ölecek ya öldürecek.” diye belirtti. Kızının babasına iki kez bıçakla saldırdığını ve kendisine de defalarca şiddet uyguladığını ifade etti. “Çünkü bilincini kaybediyor” diyen Akyürek, bu durumu kabul edilemez bulduğunu söyledi.

UMUT AKYÜREK KİMDİR?

Umut Akyürek, 12 Temmuz 1973 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. İlkokul eğitimini Sakarya’da tamamladıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Müzik kariyerine 1990 yılında TRT’nin Amatör Ses Yarışması’nda 3. olarak başladığı biliniyor. Kendisi aynı zamanda TRT sanatçısıdır.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!