Van’da 4 büyüklüğünde deprem oldu

DEPREMİN AYRINTILARI

Van’da saat 03.39’da 4 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bu sarsıntının merkez üssü Van’ın Başkale ilçesi oldu.

DERİNLİK BİLGİSİ

Depremin yerden 6,95 kilometre derinlikte oluştuğu tespit edildi. Bu bilgilerin yanı sıra, depremin etkileri ve olası sonuçları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyor.

ÖNEMLİ

Fas’ta Gazze İçin Gösteriler Düzenlendi

Fas'ta gerçekleştirilen protestolarda binlerce kişi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına son verilmesi ve insani yardımlar için sınırların açılması çağrısında bulundu.

İzmir’de Rüşvet İddiaları İçin Yargılama Başladı

İzmir'in Aliağa Liman Başkanlığı'ndaki rüşvet iddialarıyla ilgili 68 sanığın davası başladı. Tutuklu sanıklar suçlamaları kabul etmedi; bazıları serbest bırakıldı, bazıları ise tutuklu kaldı.

Daha Fazlası!