Vural Çelik’in Cenaze Programı Açıklandı

ÖLÜM İŞLEMLERİ TAMAMLANIYOR

Üsküdar’daki evinde yaşamını yitiren oyuncu Vural Çelik’in cenazesi, Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na otopsi için götürüldü. Adli Tıp Kurumu önünde konuşan menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan, “Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor” ifadesini kullandı.

RAPORLAR VE RAHATSIZLIKLAR ÜZERİNE

Rasim Özcan, Vural Çelik’in ölümü ile ilgili daha fazla bilgi vererek, “Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı” dedi. Özcan, olay sonrası uzak kalmaya başlayınca adli mercilere başvurduklarını ve polis ile kapının açıldığını belirtti. “Ölmüş olarak bulduk. Ulaşamayınca gerekli işlemi yaptım. Polis girdikten sonra kendisine baktım. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp söyleyecek” açıklamasında bulundu.

CENAZE TÖRENİ PROGRAMI BELİRLENDİ

Cenaze işlemleri için Zincirlikuyu’ya götürülecek olan Çelik’in, sabah gasilhanede kefenleneceği aktarıldı. Özcan, “Sonra Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazında cenaze namazı kılınacak. Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek” şeklinde bilgi verdi. Annesi ve ablasının Ordu’dan geldiğini ifade eden Özcan, “Kendisi bekardı, yalnız yaşıyordu. Vasiyeti Kilyos Mezarlığı’na defnedilmekti” dedi. 51 yaşındaki Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisindeki ‘Kubilay’ karakteriyle tanınmıştı.

ÖNEMLİ

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Arda Güler, Kopa Trophy İkincisi Oldu

Arda Güler, 2023 Kopa Trophy'de en iyi genç futbolcu sıralamasında Lamine Yamal'ın ardından ikinci oldu.

Daha Fazlası!