Vural Çelik’in Cenaze Programı Açıklandı

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DETAYLAR AÇIKLANDI

Üsküdar’daki evinde ölü bulunan oyuncu Vural Çelik’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yapan Çelik’in menajeri ve aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Rasim Özcan, “Şeker vardı, tansiyon vardı, kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı, hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.

RASMİ AÇIKLAMALAR YAPILDI

Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan, oyuncunun ölümü hakkında daha fazla bilgi verdi. Çelik’in çeşitli sağlık sorunları olduğunu belirten Özcan, “Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı, hastaneye gitti ve serum fotoğrafını paylaşmıştı. Eve döndükten sonra Adli Tıp kesin sonucu netleştirecek ama kalp krizi olabiliyor. Bir gün iletişim kuramayınca durumu adli mercilere bildirdik; polis kapıyı açtı ve onu ölmüş olarak bulduk. Polis girdikten sonra kendisine baktım. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp açıklayacak” dedi. Ayrıca, halk arasında sevilen bir kişilik olduğuna dikkat çeken Özcan, “Kalp krizi gibi gözüküyor ama bu sadece bir tahmin” ifadelerini kullandı.

CENAZE PROGRAMI BELİRLENDİ

Özcan cenaze işlemlerinin ayrıntılarını da paylaştı. “Cenaze işlemleri için Zincirlikuyu’ya götüreceğiz, gasilhanede sabah kefenlenecek ve gerekli işlemler burada yapılacak. Ardından Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazında cenaze namazı kılınacak. Daha sonra Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek” dedi. Çelik’in annesi ve ablasının Ordu’dan geldiğini aktaran Özcan, “Kendisi bekardı ve yalnız yaşıyordu. Vasiyeti Kilyos Mezarlığı’na defnedilmekti. Orada beraber olacağız” şeklinde ekledi. 51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisindeki ‘Kubilay’ karakteriyle tanınmıştı.

ÖNEMLİ

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Arda Güler, Kopa Trophy İkincisi Oldu

Arda Güler, 2023 Kopa Trophy'de en iyi genç futbolcu sıralamasında Lamine Yamal'ın ardından ikinci oldu.

Daha Fazlası!