Vural Çelik’in Cenaze Programı Açıklandı

ÖLÜMÜ SONRASI ADLİ TIP İŞLEMLERİ

Üsküdar’daki ikametinde ölü bulunan oyuncu Vural Çelik’in cenazesi, otopsi işlemleri için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan, “Şeker vardı, tansiyon vardı, kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı, hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor” açıklamasında bulundu.

SAĞLIK DURUMU VE ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DETAYLAR

Rasim Özcan, Vural Çelik’in sağlığı hakkında çeşitli bilgiler verdi. Özcan, “Şeker vardı, tansiyon vardı, kalp vardı. Olaydan 2 gün önce hastaneye gitti ve serum fotoğrafını paylaştı. Eve döndükten sonra Adli Tıp kesin sonucu verecek ama kalp krizi gibi görünüyor. Olay böyle gelişti. Bir gün cevap alamadığımızda adli mercilere başvurduk ve polis kapıyı açtı. Ölmüş olarak bulduk. Ulaşamayınca gerekli prosedürü başlattım. Polis geldikten sonra kendisine baktım. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp açıklayacak. Zaten kalp hastalığı vardı. Halkın içinden bir insandı, sevilen biriydi. Sokağa çıktığı zaman yakın zamanda bir rol almamasına rağmen insanların ona gösterdiği sevgi onu son zamanlarda mutlu eden tek şeydi. Kalp krizi gibi görünüyor ama bu sadece bir tahmin” dedi.

CENAZE TÖRENİ DETAYLARI

Cenaze programıyla ilgili de bilgi veren Özcan, “Cenaze işlemleri için Zincirlikuyu’ya götüreceğiz. Gasilhanede sabah orada kefenlenecek, gerekli işlemler yapılacak. Ardından Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazında cenaze namazı kılınacak. Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek. Annesi ve ablası Ordu’dan geldi. Kendisi bekardı ve yalnız yaşıyordu. Vasiyeti Kilyos Mezarlığı’na defnedilmekti. Orada beraber olacağız” ifadelerini kullandı. 51 yaşında hayatını kaybeden Vural Çelik, Avrupa Yakası dizisindeki ‘Kubilay’ karakteriyle tanınmıştı.

ÖNEMLİ

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Arda Güler, Kopa Trophy İkincisi Oldu

Arda Güler, 2023 Kopa Trophy'de en iyi genç futbolcu sıralamasında Lamine Yamal'ın ardından ikinci oldu.

Daha Fazlası!