Yalova’da Eğitime 1 Gün Ara Verildi

DÜZENLEMELERİ GEREKTİREN DEPREM HABERİ

Yalova Valiliği, İstanbul’un Silivri ilçesinde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sebebiyle kentte eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Valiliğin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Marmara Denizi Silivri açıklarında oluşan 6,2 büyüklüğündeki depremin Yalova’da da hissedildiği belirtildi ve 24 Nisan tarihine bir gün süreyle eğitim faaliyetlerinin durdurulacağı ifade edildi.

OKULLARDA HASAR TESPİTİ YAPILMADI

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde yapılan incelemelerde okullarımızda herhangi bir hasar tespit edilmemiştir. Ancak öğrenci ve velilerimizin kaygıları göz önünde bulundurularak resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 24.04.2025 Perşembe günü eğitim- öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir,” denildi. Ek olarak, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personel, hamileler, 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler (kurum çalışma işleyişinde mesaisi zaruri olanlar hariç) ve malül gazilerin, herhangi bir işlem yapmadan bir gün idari izinli sayılacakları bildirildi.

ÖNEMLİ

Beylikdüzü’nde Otobüs Sıkıntısı Devam Ediyor

Beylikdüzü'nde metrobüs çıkışında, Silivri yönüne gitmek isteyen yolcular 1 saati aşan bir bekleme süresiyle karşılaşıyor. Yetersiz otobüs seferleri, vatandaşların tepkisini çekiyor.

“Terörle Mücadelede Büyük Başarılar Elde Ettik” Bakan Güler, TSK ile Kuzey Kıbrıs’taydı. Kıbrıs’ın Güvenliği Her Zaman Önceliklidir. Türkiye, Haklarını Kararlılıkla Kullanacak

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde TSK Komuta Kademesi ile birlikte terörle mücadelede elde edilen başarıları vurguladı. 39'uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'nda incelemelerde bulundu.

Daha Fazlası!