ABD BAŞKANI’NA YÖNELİK SUİKAST GİRİŞİMİNİ ÖNGÖRDÜ
ABD Başkanı Donald Trump’a karşı bir suikast girişimini önceden tahmin ettiğini belirten bir kahin son öngörüsünü paylaştı. Papaz Brandon Dale Biggs, 2014 yılında Tanrı’nın kendisine Deccal’in yanında olacak bir sonraki Papa’nın vizyonunu gösterdiğini ve bunun “sonun başlangıcını” işaret ettiğine inandığını aktardı. Biggs, Papa Francis’in vefatıyla birlikte bu vizyonun yeniden anlam kazandığını ifade etti.
BİR SONRAKİ PAPA’YI TANIMLADI
Rüyasında bir sonraki papayı açıkça gördüğünü söyleyen Papaz, bu kişiyi zayıf, beyaz tenli ve geleneksel papalık kıyafetleri içinde olarak tanımladı. Daily Mail’in haberine göre, kahinin öngörüsünde tamamen beyazlar içindeki Papa, İncil’de aldatıcı olarak nitelendirilen ve Kıyamet Günü’nden önce ortaya çıkacağı belirtilen Deccal’in yanında, koyu renk giysiler içinde bulunuyordu.
KİLİSEDEKİ ÖNEMLİ BİR KAYIP
Biggs, vizyonunun tam anlamını açıklamadı fakat 2025’in başında Tanrı’dan aldığına inandığı bir mesajı referans gösterdi. Papazın iddialarına göre, yılın başında kilisedeki büyük otorite figürlerinden birinin vefat edeceğini biliyordu.
TRUMP’A YAPILACAK SUİKASTI ÖNGÖRDÜ
Nisan 2024’te, Pensilvanya’nın Butler kentinde Trump’a yönelik suikast girişiminden üç ay önce yayımlanan bir videoda Biggs, bu saldırıyı önceden tahmin etmiş gibi görünüyordu. Trump’tan bahsederken, “Kurşun kulağının yanından geçti ve kafasına o kadar yaklaştı ki kulak zarını patlattı” demişti. Cenazeye, ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni gibi pek çok dünya liderinin katılması bekleniyor.